Nybliven pappa, Systemutvecklare, Investerare, Sporttokig, Lundabo,


Published:

Säljer Sandvik

Köper Sandvik (92,3)

Sandvik köpte jag in till min fortfölj i början av året till följd av många rekommendationer, och en förhoppning om en bra rapport. Tyvärr så blev inte fallet, utan rapporten var sämre än väntat, än värre ser den kortsiktiga framtiden ut. Dock höjdes utdelningen så jag valde då att ligga kvar och se vad som händer, och sälja efter utdelning.

Säljer Sandvik (89,8)

Förra veckan gick Sandvik och OMX starkt. Sanvik hämtade sig starkt, och jag väljer nu att få loss dessa pengar för att kunna investera i annat som rapporterat bättre och som delar ut bättre, återkommer om dessa köp.

Förlust (2,5)

Jag väljer då att ta förlusten då jag tror en rekyl kommer komma straxt, och Sandvik kommer dala nedåt igen.